Mitä maksuvaihtoehtoja tarjoatte?

 • Klarna lasku
  Lasku on kätevä maksutapa silloin, kun haluat maksaa tilauksesi myöhemmin. Klarna laskun avulla teet ostoksia helposti ja turvallisesti. Sinun ei tarvitse koskaan antaa korttitietojasi ja voit maksaa tilauksesi vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi.  Klarna lähettää sinulle laskun sähköpostitse samana päivänä, kun tilauksesi lähetetään ja sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku. Laskusta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Huomioithan, että sinun tulee antaa henkilötunnuksesi, kun teet ostoksia Klarna laskulla.

  Korttimaksu
  Voit maksaa tilauksesi joko VISA- tai Mastercard-kortilla. Maksu kulkee suojatun yhteyden (SSL) kautta eikä siitä aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

  Suoramaksu verkkopankissa
  Suoramaksun avulla voit maksaa tilauksesi suoraan pankkitililtäsi. Sinut ohjataan suoraan verkkopankkiisi ja maksu veloitetaan tililtäsi saman tien.  Ilman lisäkustannuksia.

  Erämaksu
  Erämaksun avulla maksat tilauksesi omassa tahdissasi, kuitenkin vähintään 9 € kuukaudessa. Voit jakaa maksusi 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden eriin. Näin tiedät jo valmiiksi kuukausieriesi suuruuden sekä sen, milloin lasku kokonaisuudessaan on maksettu.

  Toimi näin: maksa vain vähimmäissumma (vähimmäissumman löydät laskusta kohdasta "maksa osissa alkaen") niin laskusi muuttuu automaattisesti erämaksuksi. Seuraavan kuukauden lopussa Klarna lähettää sinulle uuden laskun. Voit itse päättää, mikäli haluat maksaa vähimmäissumman tai vaihtoehtoisesti korkeamman summan, tai suorittaa koko jäljellä olevan velan erämaksun lopettamiseksi.

  Lue lisää kohdasta Klarna Laskun ostoehdot.

  Klarna tili
  Klarna Tili on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kuukausierän on kuitenkin oltava 1/24 kokonaissummasta tai vähintään 9 €.

  Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna-kuukausilaskulla maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna-kuukausilaskulla maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Maksat siis vain yhden tilinhoitomaksun (3,95 €/kk) tilaustesi määrästä riippumatta. Saat hyvän kokonaiskuvan laskuistasi ja maksat kuukausieräsi aina seuraavan kuukauden lopussa.

  Saat uuden kuukausilaskun aina postitse.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?