Kuinka tilaukseni lähetetään?

 • Kassasivulla näkyvät kaikki käytettävissä olevat toimitustavat ja valitset itse, mikä toimitustapa sopii sinulle parhaiten.

  .

  Image result for posti logo

  Posti Pikkupaketti

  Jos valitset ’Ovelle toimitus’ toimitetaan tilauksesi postiluukkuun tai -laatikkoon 1- 3 päivän sisällä. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

  Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

  small_Matkahuolto_Logo_Blue_CMYK.jpg

  Matkahuolto

  Jos valitset ’Noutopiste’ toimitetaan tilauksesi noutopisteeseen useimmilla kaupunkialueilla 1–2 arkipäivän sisällä, muualla 4 arkipäivän sisällä. Toimitukset pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa maanantaista lauantaihin ja muilla alueilla maanantaista perjantaihin.

  Tulet saamaan lähetystunnuksen sähköpostitse Unifaunilta, kun olemme postittaneet tilauksesi. Paketti toimitetaan Matkahuoltoon, K-kauppaan, R-kioskiin, pakettiautomaattiin tai lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen paketissa ilmoitetun osoitteen mukaan. Jos jätät tilauksen yhteydessä matkapuhelinnumerosi tulet saamaan saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on saapunut lähipostiisi.

  Pakettia lunastaessa tulee esittää henkilöllisyystodistus ja ilmoittaa paketin lähetystunnus.

  Kestotilauksiin valitaan aina automaattisesti parhaiten sopiva toimitustapa.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?