Kuinka tilaukseni lähetetään?

• Kassasivulla näkyvät kaikki käytettävissä olevat toimitustavat ja valitset itse, mikä toimitustapa sopii sinulle parhaiten.

.

Image result for posti logo

Posti Pikkupaketti

Jos valitset ’Ovelle toimitus’ toimitetaan tilauksesi postiluukkuun tai -laatikkoon 1- 3 päivän sisällä. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

.

Image result for posti logo

Posti Postipaketti

Jos valitset ’Noutopiste’ toimitetaan tilauksesi noutopisteeseen 1 - 2 päivän sisällä.

Tulet saamaan lähetystunnuksen sähköpostitse Unifaunilta, kun olemme postittaneet tilauksesi. Tilaus toimitetaan lähipostiisi. Jos käytössäsi on Postin sovellus, voit itse valita sovelluksesta sinulle sopivan noutopisteen, sovelluksessa tarjolla olevista noutopisteistä. Jos jätät tilauksen yhteydessä matkapuhelinnumerosi tulet saamaan saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on saapunut lähipostiisi

.

DeliveredBy_DHL_webshop_logo_without_addition.png.

DHL Worldwide Express

Jos valitset toimitustavan DHL Wordwide Express, toimittaa DHL paketin kotiisi, sinulle sopivana ajankohtana. Kun tilauksesi on lähetetty, saat DHL: ltä tekstiviestin, jossa on linkki, jonka kautta voit valita toimituspäivän ja -ajan. Voit myös valita muita toimitusvaihtoehtoja, esim. että paketti jätetään oven ulkopuolelle tai että paketti toimitetaan töihin, noutopisteeseen tai naapurille. Jos teet tilauksen ennen kl. 15:00 toimitetaan tilauksesi jo seuraavana arkipäivänä! Toimitus syrjäalueille voi viedä muutaman päivän enemmän.

.

Kestotilauksiin valitaan aina automaattisesti parhaiten sopiva toimitustapa.

• Saitko vastauksen kysymykseesi??

Mitä tietoa kaipaat?