Mitä silmälasityyppejä myytte?

• Tavallisimmat silmälasityypit ovat yksiteholasit, lukulasit, näyttöpäätelasit ja moniteholasit:

Yksitehosilmälasit
    Korjaavat näköä, jos näet epäselvästi joko lähelle tai kauas. Kaukolaisella korjataan likinäköä (miinus voimakkuudet), kaukonäköä (plus voimakkuudet) ja hajataittoisuutta (astigmatismi).

Lukulasit
    Lukulasit on tarkoitettu sinulle, jolla on ongelmia nähdä lähelle 40 ikävuoden jälkeen. Ne on tarkoitettu sinulle, jolla on tarvetta nähdä ainoastaan yhdelle etäisyydelle.

Näyttöpäätelasit
    Näyttöpäätelasit on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tietokoneella. Linssien voimakkuus on muotoiltu niin, että ne sopivat näyttöpäätteen etäisyydelle.

Moniteholasit
    Moniteholasit korjaavat ikänäköä (presbyopia). Linssin yläosaa käytetään kauas katsoessa ja alaosassa on puolestaan lukemiseen tarvittava voimakkuus. Voimakkuus vaihtuu portaattomasti kaukovoimakkuudesta lukuvoimakkuuteen.

• Saitko vastauksen kysymykseesi??

Kyllä   Ei

Mitä tietoa kaipaat?