Kuinka tilaan eri piilolinssityyppejä oikeaan ja vasempaan silmään?

• Jos sinulla on kaksi eri piilolinssityyppiä, sinun on lisättävä linssit ostoskoriin kahdessa eri vaiheessa. Toimi näin:

1. Valitse oikean silmän linssityyppi, täytä linssin arvot ja valitse linssipakkausten määrä.
    2. Klikkaa pois vasemman silmän ruutu, lisää linssit ostoskoriin. Tulet nyt kassa sivulle.
    3. Klikkaa punaista nappia, jossa lukee: ”Lisää linssejä.” (Sijaitsee tuotteiden loppusumman alapuolella)
    4. Valitse rullalistalta tuote/linssi, täytä arvot ja valitse linssipakkausten määrä.
    5. Kun olet valinnut kaikki tarvitsemasi tuotteet, mene alas kohtaan ”2. Tee tilauksesi loppuun”. Täytä henkilötietosi ja valitse ”Osta”. Tunnin sisällä saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Jos sinulla on sylinteri (cyl) ja akseli (ax) arvot linssipakkauksessasi, tarkoittaa se, että sinulla on ns. tooriset linssit. Etsi siinä tapauksessa linssit, joissa on ”toric” tai ”astigmatism” tuotteen nimessä.