Kuinka toimii Norwegian reward?

 • Norwegian Reward-jäsenenä saat CashPoints-pisteitä kaikista ostoksistasi. CashPoints on Norwegianin oma valuutta, jolla voit maksaa matkoja Norwegianin kotisivuilla.

  Huomioithan, että CashPointsei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

  Kun ostat:
  - piilolinssit saat 10 % tilauksen arvosta CashPoints-pisteinä
  - silmälasit saat 20% tilauksen arvosta CashPoints-pisteinä
  - aurinkolasit saat 10 % tilauksen arvosta CashPoints-pisteinä

  10% tilauksen arvosta tarkoittaa, että 1 EUR on sama kuin 1 CashPoint. Jos ostat linssejä 100 euron arvosta, saat 100 CashPoint-pistettä.


  Cashpoints ehdot
  CashPoints-pisteiden saaminen edellyttää, että olet kirjautunut Omille sivuillesi, olet liittänyt Norwegian Reward -numerosi Omat sivut -tilillesi ja aktivoinut kampanjan. Löydät Reward-numerosi helpoimmin kirjautumalla sivulle norwegianreward.com.

  Muistathan, että saat CashPoints-pisteitä vain verkkokaupassamme. Emme nimittäin voi jakaa CashPoints-pisteitä manuaalisesti, kun tilaat puhelimitse tai sähköpostitse. Jos haluat liittyä Reward-jäseneksi, voit rekisteröityä ilmaiseksi osoitteessa norwegianreward.com


  Milloin saat cashpoint pisteesi

  Jos olet ostanut piilolinssit tai aurinkolasit, saat CashPoints-pisteesi 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme lähettäneet tuotteet. Jos olet ostanut silmälasit, saat pisteesi 20 päivän kuluttua siitä, kun olemme lähettäneet ne.

  Palautusoikeus
  Reward-asiakkaana sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Ennen tuotteiden palautusta sinun on soitettava asiakaspalveluumme 0800 - 11 33 55 ja ilmoitettava, että olet Reward-asiakas.

  Huomioithan, että Reward-asiakkaiden palautusoikeus poikkeaa tavanomaisista ehdoistamme.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?