Voinko palauttaa tuotteeni?

 • Annamme piilolinsseille ja aurinkolaseille kolmen kuukauden avokaupan, ja silmälaseille ja aurinkolaseille voimakkuuksilla kolmen kuukauden kokeile ilman riskiä –tyytyväisyystakuun. LensWay maksaa palautuksesi toimituskulut. Lue lisää palautuksista.

  Piilolinssit
  Piilolinssejä, piilolinssinesteitä ja kostutustippoja koskee kolmen kuukauden avokauppa. Avokauppa tarkoittaa, että tuotteilla on kolmen kuukauden täysi palautusoikeus siitä lukien, kun vastaanotat tilauksesi. Voit palauttaa tuotteen 3 kuukauden sisällä ja saada rahasi takaisin, edellyttäen että tuotteet palautetaan vahingoittumattomissa, merkitsemättömissä ja avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Alkuperäispakkauksella tarkoitetaan valmistajan pakkausta, ei LensWayn postituspakettia. Piilolinssit ovat lääketieteellisiä tuotteita ja poikkeavat tämän takia kuluttajansuojalaista, jonka mukaan saat avata pakkauksen ja tarkastaa, että tuote on toimiva.


  Silmälasit

  Silmälasit ovat erittäin henkilökohtaiset, ja meille on tärkeää, että olet tyytyväinen uusiin silmälaseihisi. Tämän takia annamme kolmen kuukauden kokeile ilman riskiä –tyytyväisyystakuun kaikille silmälaseille ja aurinkolaseille voimakkuuksilla. Se tarkoittaa, että saat vapaasti kokeilla silmälasejasi kolmen kuukauden ajan täysin riskittä, palauttaa ja saada rahasi takaisin, jos et jostain syystä ole tyytyväinen.

  Huomioithan, että uusiin silmälaseihin tottuminen voi viedä aikaa. Tämä koskee myös silmälaseja, joissa on samat voimakkuudet kuin aikaisemmissa silmälaseissasi, mutta etenkin jos näössäsi on tapahtunut muutoksia ja olet tilannut silmälasit uuden silmälasimääräyksen perusteella. Erityisesti monitehosilmälaseihin totuttautuminen voi viedä aikaa. Suosittelemme siksi, että annat silmillesi muutaman viikon aikaa totuttautua uusiin laseihin. Jos kuitenkin jostain syystä tunnet, etteivät uudet silmälasisi vastaa odotuksiasi, otathan meihin yhteyttä ennen kuin tyytyväistakuuaika menee umpeen, niin autamme sinua.


  Aurinkolasit
  Aurinkolaseja koskee kolmen kuukauden avokauppa. Avokauppa tarkoittaa, että sinulla on kolmen kuukauden täysi palautusoikeus siitä lähtien, kun vastaanotat tilauksesi. Kolmen kuukauden sisällä voit  palauttaa ja saada rahasi takaisin, edellyttäen että palautat aurinkolasit vahingoittumattomina, käyttämättöminä ja alkuperäispakkauksessa ja mukana tulleiden lisätarvikkeiden kanssa. Saat tietenkin avata pakkauksen ja kokeilla, sopivatko aurinkolasit sinulle ennen kuin päätät palauttaa ne.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?