Mitä lasia käytätte?

 • Käytämme ainoastaan korkealuokkaista lasia maailman suurimmalta linssinvalmistajalta Essilorilta. Tämä takaa, että saat aina parhaimman laatuiset linssit.

  Ohennus
  Meiltä saat aina ohennuksen mikä on sovellettu sinun voimakkuuksille. Tämä tarkoittaa, että mitä suuremmat voimakkuudet sinulla on, saat automaattiset ja ilman lisäkustannuksia, suuremman ohennuksen linsseihisi, jotta linsseistä tulee ohuemmat ja kevyemmät. Tarjoamme seuraavia ohennuksia 1.5, 1.61 ja 1.67.

  Pintakäsittely
  Silmälaseihimme sisältyy aina, ilman lisämaksua, kovapinnoite ja heijastuksenestokäsittely. Jos valitset Essilor Premium pintakäsittelyn, saat linsseihin myös likaa ja vettä hylkivän pinnoitteen, UV-suojan sekä parannetun naarmujeneston.

  Moniteholasit
  Moniteholaseissamme on Essilorin FBS E1 linssi, generation 6. FBS tulee sanoista Fully Backside Progressive ja tarkoittaa, että voimakkuudet hiotaan linssin sisäpinnalle. Niiden avulla taataan laajempi näkökenttä, kuin linssin ulkopuolelle hiotuissa voimakkuuksissa. Generation 6 tarkoittaa ns. Free From-moniteholinssiä jossa voimakkuus vaihtuu portaattomasti kaukovoimakkuudesta lukuvoimakkuuteen. Linssin yläosaa käytetään kauas katsoessa, ja alaosassa on puolestaan lukemiseen tarvittava voimakkuus. Nämä linssit takaavat sinulle lyhyemmän totutteluajan, koska voimakkuuden vaihtelu lähi- ja kaukonäköosan välillä tapahtuu kevyesti.

  Aurinkolasilinssi
  Kaikissa aurinkolasilinsseissämme on tavallisten linssien tapaan heijastuksenesto- ja kovapinnoite sekä ne antavat sinulle 100 %:n UV-suojan (UV400), suojausluokka 3.

  Klassisten aurinkolasiemme peittävyys on 85 %. Värivaihtoehtoina on harmaa, ruskea tai vihreä linssi.  

  Polarisoivien linssien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia lumen, veden ja märän asfaltin aiheuttamista heijastuksista. Polarisoivat linssit suodattavat pois heijastukset ja parantavat kontrasteja. Voit valita joko harmaat tai ruskeat polarisoivat linssit.

  Fotokromaattiset linssit reagoivat UV-valoon ja tummenevat sitä mukaan kuin valo voimistuu. Kun pidät näitä fotokromaattisia laseja sisätiloissa, linssit ovat kirkkaat, mutta ulkona auringonvalossa ne tummuvat. Toisin sanoen fotokromaattiset linssit sopivat käyttäjälle, joka käyttää tavallisesti silmälaseja ja haluaa välttyä vaihtamasta aurinkolaseihin auringon tullessa näkyviin. Meidän fotokromaattiset linssit ovat nimeltään Essilor Transitions signature7. Voit valita joko harmaat tai ruskeat fotokromaattiset linssit.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

  Kyllä   Ei

  Mitä tietoa kaipaat?