Mitä lasia käytätte?

 • Kaikki lasimme tulevat maailmanjohtavalta valmistajalta, jolla on 170 vuoden kokemus. Tämä takaa, että saat aina parhaimman laatuiset linssit.

  Olemme jakaneet lasit neljään eri hintaluokkaan, jotta voit valita linssit, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi. Esittelemme aina linssin, joka sopii parhaiten reseptisi vahvuuksiin ja valitsemaasi silmälasikehykseen.

  Jotta valinta olisi helpompaa sinulle, olemme nimenneet linssit seuraavasti: Vakiolinssi, Peruslinssi, Ohuempi linssi ja Ohuin linssi.

  Vakiolinssi (1.5 index)

  • Linssi joka sisältyy silmälasien hintaan
  • Saatavana seuraaville vahvuuksille:
   • Metalli- ja muovikehyksille: Vahvuudesta -3.00 vahvuuteen +3.00.
  • Naarmunesto sisältyy hintaan

  HUOM! Ei voi valita puolikehyksiin tai hengettömiin kehyksiin.

  PERUS (1.5 index)

  Sfääriset linssit yksinkertaisten taittovirheiden korjaamiseen. Linsseissä on vakiopintakäsittely.

  HUOM! Ei voi valita puolikehyksiin tai hengettömiin kehyksiin.

  OHUEMPI (1.61 index)

  Linssit ovat jopa 25 % ohuemmat ja täysin UV-suojatut. Erittäin kestävät sfääriset linssit. Linsseissä on vakiopintakäsittely.

  OHUIN (1.67 index)

  Linssit ovat jopa 30 % ohuemmat ja täysin UV-suojatut. Erittäin kestävät ja erittäin kevyet asfääriset linssit. Linsseissä on vakiopintakäsittely.

  HUOM! Ei voi valita yhdessä polarisoivan aurinkolasilinssin kanssa.

  Pintakäsittely
  Silmälaseihimme sisältyy aina, ilman lisämaksua kovapinnoite. Jos valitset Essilor Premium pintakäsittelyn, saat linsseihin myös likaa ja vettä hylkivän pinnoitteen, UV-suojan sekä parannetun naarmujeneston.

  Moniteholasit
  Moniteholaseissamme on ”Fully Backside Progressive” linssit, mikä tarkoittaa, että voimakkuudet hiotaan linssin sisäpinnalle. Se antaa laajemman näkökentän, koska monitehoisuus tulee lähemmäksi silmää. Tätä kutsutaan myös avaimenreikäefektiksi. Linssissä on parempi näkökenttä ja voimakkuudet vaihtuvat portaattomasti kaukoetäisyydestä lähietäisyyteen.  Nämä linssit takaavat sinulle lyhyemmän totutteluajan, koska voimakkuuden vaihtelu lähi- ja kaukonäköosan välillä tapahtuu kevyesti.

  Linssivaihtoehtoja on 3 ja me valitsemme parhaan vaihtoehdon kehykseen nähden.

  Aurinkolasilinssi
  Kaikissa aurinkolasilinsseissämme on tavallisten linssien tapaan heijastuksenesto- ja kovapinnoite sekä ne antavat sinulle 100 %:n UV-suojan (UV400), suojausluokka 3.

  Klassisten aurinkolasiemme peittävyys on 85 %. Värivaihtoehtoina on harmaa, ruskea tai vihreä linssi.  

  Polarisoivien linssien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia lumen, veden ja märän asfaltin aiheuttamista heijastuksista. Polarisoivat linssit suodattavat pois heijastukset ja parantavat kontrasteja. Voit valita joko harmaat tai ruskeat polarisoivat linssit.

  Fotokromaattiset linssit reagoivat UV-valoon ja tummenevat sitä mukaan kuin valo voimistuu. Kun pidät näitä fotokromaattisia laseja sisätiloissa, linssit ovat kirkkaat, mutta ulkona auringonvalossa ne tummuvat. Toisin sanoen fotokromaattiset linssit sopivat käyttäjälle, joka käyttää tavallisesti silmälaseja ja haluaa välttyä vaihtamasta aurinkolaseihin auringon tullessa näkyviin. Väriä vaihtavat lasimme ovat merkkiä Transitions. Voit valita joko harmaat tai ruskeat fotokromaattiset linssit.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?