Mitä eri linssityyppejä myytte?

 • LensWay myy lähes kaikkia markkinoilla olevia pehmeitä piilolinssejä. Linssityypit ryhmitellään seuraavasti:

  Kertakäyttö-, viikko- tai kuukausilinssit
  Tarpeistasi ja elämäntyylistäsi riippuen voit uusia linssisi päivittäin, viikon tai kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Kertakäyttölinssit ovat hyvä vaihtoehto, jos olet aktiivinen, etkä halua jatkuvasti puhdistaa ja desinfioida linssejäsi. Viikko- ja kuukausilinssejä on yleensä saatavilla eri vahvuuksissa, ja ne soveltuvat kaikenlaisten taittovikojen korjaamiseen. Linssit otetaan illalla pois, puhdistetaan ja laitetaan aamulla takaisin silmiin.

  Yötäpäivää-linssit valmistetaan silikonipohjaisesta materiaalista, joka läpäisee jopa kuusi kertaa enemmän happea kuin tavanomaiset pehmeät piilolinssit. Tämä mahdollistaa sen, että linssejä voi käyttää ympäri vuorokauden jopa 30 päivää. Noudata kuitenkin aina optikon suosituksia linssien käyttöajasta.

  Tooriset linssit korjaavat taittovirheita (astigmatism). Asfääriset linssit soveltuvat lievempien taittovirheiden korjaamiseen.

  Moniteholinsseillä korjataan presbyopiaa, eli niin kutsuttua ikänäköä. Se on luonnollinen muutos silmässä kaikilla yli 40-vuotiailla. Moniteholinsseissä on erityinen hionta, joka korjaa tätä.

  Värilliset linssit
  Vaaleiden silmien (siniset, harmaat, vihreät) korostamiseen sopivat parhaiten niin sanotut Enhancer-linssit. Ne korostavat silmän omaa värisävyä muuttamatta sitä liikaa. Jos sinulla on tummat silmät tai haluat muuttaa silmiesi väriä, tarvitset peittävän opaakki linssin, joka antaa silmille kokonaan uuden värin peittäen niiden luonnollisen värin.

 • Saitko vastauksen kysymykseesi??

    

  Mitä tietoa kaipaat?